Spaghete cu branza, sos de smantana si kaiser

de Dea_Dea in Spaghete, 10 Mai 2013 | 45909 vizualizari

 

Pur si simplu gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghete
  • apa
  • 1 lingura ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr kaiser
  • 100 gr branza telemea
  • 4 linguri smantana
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu branza, sos de smantana si kaiser:

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scot in strecuratoare si se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se taie cubulete kaiserul, se toaca usturoiul.

Branza se rade pe razatoarea mica.

Smantana se amesteca cu oul.

Se pune o lingura ulei la incins , se pune kaiserul , dupa ce s-a rumenit se pune usturoiul,se lasa 2 min.

Se pune samantana si oul , branza , se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano , se lasa la fiert la foc mic 5 min.

Se adauga spaghetele si se amesteca bine sa se omogenizeze.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Se poate pune cascaval in loc de branza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza, sos de smantana si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (19)

Dea_Dea 1

10.05.2013, 22:17

Multumesc de aprecieri

diana_k 1

11.05.2013, 20:34

si mie imi plac

Bya Ralu 1

07.07.2013, 20:58

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]