Sote de sparanghel

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2013 | 5837 vizualizari

 

cea mai rapida mancare, sanatoasa si bunaaaa

 

INGREDIENTE

  • 3-4 tije de sparanghel verde
  • 3-4 tije sparanghel alb
  • 100gr smantana
  • 2 catei usturoi
  • sare piper
  • 1 lingurita de sos pesto
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de sparanghel:

Curatam sparanghelul si il punem la sotat la foc potrivit.

Lasam la foc atat cat sa fie numai crocant.

Punem smantana, catelul de usturoi.

Cand l-am servit am mai adaugat putin sos pesto

E un deliciu!Cel putin pt mine a fost :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

pt o aroma mai placuta am adaugat la sotat cateva felii de fenicul

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

laura_n 1

22.11.2013, 16:41

grozav imi place extrem de mult, iar combinatia asta este mai mult decat gustoasa

danielaR 1

22.11.2013, 17:18

multumesc pt aprecieri!

Panacris 1

22.02.2015, 09:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta