Sote de ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2012 | 4900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1/2 rosii cubulete in bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mare alba
  • marar
  • sare,piper,patrunjel maruntit,boia dulce,rozmarin
  • 1 cub maggi pentru supa
  • lapte
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ciuperci:

Ciupercile se spala bine si se taie felii subtiri, iar coditele se pun intregi intr-un ceaun. Se adauga unt, ceapa taiata marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare, iar ardeiul gras se taie cubulete. Se pun putin la calit, timp de 5 minute dupa care se acopera cu lapte pentru a fierbe. Se adauga condimentele si cubul maggi. Cand e aproape gata se adauga usturoiul pisat, mararul maruntit jumatate de cutie de rosii in bulion.

Se serveste ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post