Sos picant de rosii

de Valclaudia in Sosuri, 14 Aug 2013 | 6990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 capatani de usturoi
  • 300-400 gr rosii coapte (eu am folosit cherry)
  • 2 ardei (unul gras si unul iute)
  • 1 cutiuta pasta de rosii
  • 1 lingurita de sare
  • cca 20 frunze busuioc verde

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant de rosii:

Curatam usturoiul si ardeiul.

Spalam frunzele de busuioc si le taiem cu cutitul.

Spalam rosiile si le adaugam peste restul legumelor in robot.

Punem si pasta de rosii,sarea peste toate ingredientele si mixam cca 1 minut.

Gata sosul!

Poate fi servit cu diverse gustari sau la friptura.

 

TIPS-URI

1

Important e sa fie pastrat la frigider sa nu se altereze.

2

Pastrat la frigider poate fi servit si dupa cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

14.08.2013, 22:40

eu nu prea mananc picant dar cred ca e bun

babi5 1

14.08.2013, 23:30

FlaviaD 1

15.08.2013, 11:49

Bravo! Foarte bun sosul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]