Sos de marar

de lia maria in Pt. carne, 25 Ian 2011 | 7406 vizualizari

 

Un sos usor foarte gustos care se serveste alaturi de cartofi natur si carne fiarta.

 

INGREDIENTE

  • 50 ml ulei
  • 50 g faina
  • 2 legaturi frunze de marar
  • ½ lingurita usturoi uscat
  • 40 ml lapte
  • Sare
  • Piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de marar:

Punem uleiul la incins, adaugam faina, o calim 1’ (nu trebue sa-si schimbe culoarea), adaugam mararul si usturoiul si stingem cu lapte, amestecand incontinuu pentru evitarea formarii de cocoloase. Lasam sa dea cateva clocote, asezonam si sosul este gata de servit.

Am servit sosul cu cartofi  si carne fiarta de vitel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lia maria 1

27.01.2011, 14:21

mena
luk

Adinacarla 1

28.01.2011, 11:14

yam, yam...trebuie sa fac si eu cat de curand...nu am mai facut de mult....tare bun...imi place mult

elena1988 1

21.03.2011, 14:02

o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]