Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola

de Strawberries thoughts in Somon, 3 Aug 2014 | 6123 vizualizari

 

În reţeta de astăzi o să folosim sosul de roşii cu busuioc din reţeta anterioară.

 

INGREDIENTE

  • 500 g somon (4 bucăţi)
  • 250 g sos de roşii cu busuioc
  • 1 lgt piper negru
  • 1 lg sos de soia superior (dark)
  • 10 g parmezan
  • 50 g gorgonzola
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola:

Preîncălzim cuptorul la 180°C.

Uscăm bucăţile de somon cu un şerveţel de bucătărie.
Cu o pensula ungem peştele cu sosul de soia şi presăram pe deasupra piperul .
Într-un vas termorezistent, uns cu puţin ulei, punem bucăţile de somon.
Punem peştele în cuptor pentru 15 minute.
După 15 minute scoate peştele şi turnăm peste el sosul de roşii cu busuioc.
Îl mai dăm la cuptor pentru încă 20 de minute.
Tăiem gorgonzola cubuleţe.
Scoatem vasul din cuptor, punem peste peşte parmezanul şi gorgonzola.  
Dăm vasul la cuptorul cald, cu focul stins, până se topeşte gorgonzola.

Enjoy :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon prajit