Somon cu legume la tigaie

de oanapl in Somon, 14 Iun 2017 | 10845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de somon
  • 1 lamaie
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 50 g boabe de porumb (din conserva)
  • 200 g rosii cherry
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condiment de peste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu legume la tigaie:

Speli legumele si apoi tai morcovul curatat si dovlecelul in feliute subtiri (pe care le tai in 4). Incingi uleiul intr-o tigaie si adaugi morcovii, dovleceii, porumbul si rosiile si adaugi sare, piper si cimbru, dupa gust. Lasi sa se caleasca legumele pana cand se inmoaie.

Speli pestele si il usuci cu servetele de bucatarie si apoi il asezi pe gratarul incins si il lasi sa se patrunda bine pe ambele parti. Cand pestele este aproape gata, presari sare si condiment de peste.

 Servesti pestele stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb