SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA

de ela in Somon, 27 Feb 2011 | 5110 vizualizari

 

delicios si bun pentru cei la dieta

 

INGREDIENTE

  • 500 gr somon,
  • 200 gr perle de branza,
  • 6 cartofi mai mici,
  • condiment pt peste,
  • 1lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel,
  • 2 linguri almette cu verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA:

Dezghetam somonul la temperatura camerei.Preparam un sos din condimentele pt peste si zeama de la lamaie cu care ungem feliile de peste si lasam la rece cel putin 30minute.

Spalam cartofii,ii stergem si ii intepam din loc in loc cu o furculita.Ii coacem in cuptorul cu microunde sau in cuptorul aragazului.

Ungem o tigaie cu putin ulei in care prajim pestele pe ambele parti.

Cartofii ii curatam de coaja.

Perlele de branza,almettele,sarea,piperul,putina verdeata tocata,le amestecam bine si aceasta compozitie o punem peste cartofii taiati bucati mai mici.Servim cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

ela 1

28.02.2011, 00:12

Miuta,a fost un deliciu

Bucataras Medi 1

03.03.2011, 20:57

deci a fost si nu mai este ......da nu-i asa ca mai faci si ma chemi si pe mine la masa? ...................

MVMih 1

29.03.2011, 11:51

Tre sa fie tare gusos

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor