Snitele in aluat de cartofi

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 5039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc(eu am avut carne de porc fiarta si afumata)
  • 800 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa potrivita
  • 50 g branza tare
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in aluat de cartofi:

Se spala cartofii,se fierb in apa cu un praf de sare,se lasa sa se raceasca,dupa care se curata de coaja.

Se dau cartofii pe razatoare impreuna cu ceapa curatata,branza si se pun toate intr-un castron.Se adauga ouale faina si patrunjelul verde tocat.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Carnea de porc daca nu este fiarta cum am avut-o eu, se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust si se prajesc in unt topit,se lasa sa se raceasca putin,dupa care se acopera cu aluatul de cartofi.

Se prajesc snitelele cu aluat in putin ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc calde, alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in aluat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele cu cascaval