Snitele de pui in crusta de pesmet si susan

de Bya Ralu in Pui, 30 Iun 2015 | 6848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 2-3 oua
  • faina cat cuprinde
  • pesmet cat cuprinde
  • 2-3 linguri de susan
  • vegeta/piper/
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de pesmet si susan:

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza feliile pe fiecare parte.

Ouale le batem bine, punem faina cat cuprinde pentru a avea o compozitie potrivita (nici groasa, nici prea subtire), iar intr-o farfurie punem pesmet si amestecam cu semintele de susan.

Trecem fiecare felie de piept de pui prin compozitia de ou si in pesmetul amestecat cu susan si punem la prajit in ulei incins.

Se scot snitelele pe un servet de hartie pentru a absorbii uleiul in exces.

Se servesc cu garnitura de cartofi.

TIPS-URI

1

se servesc si cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]