Snitele de pui in crusta de fulgi de porumb

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2011 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • fulgi de porumb
  • ulei
  • 2 catei usturoi
  • condimete pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de fulgi de porumb:

se spala pieptul de pui si se sterge cu un prosop de hartie

se taie felii si ii condimentam cu piper si condimete pentru pui

se bat ouale cu un pic de sare,usturoiul pisat

fulgii de porumb ii pisam cu blenderul sau cu sucitorul

punem uleiul in tigaie sa se incalzeasca

luam cate o felie trecem prin oul batut si apoi prin fulgi de porumb ii asezam in tigaie

ii prajim pe ambele parti si ii scoatem pe un servetel absorbasnt

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa