Snitele de pui cu sos rosu

de madi_marin in Pui, 25 Mai 2010 | 10631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • faina
  •  4 linguri pasta de tomate
  • amidon
  • condimente pentru carnea de pui
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu sos rosu:

Pieptul de pui se taie in bucati potrivit de groase. Se condimenteaza cu condimente pentru carnea de pui si cu piper.

Intr-un castron se bat ouale ca pentru omleta cu 2 linguri de apa rece si 1 lingura cu faina. Separat se pune un alt castronel cu faina. Bucatile de carne  se dau prin faina, se scutura, apoi se dau prin amestecul de ou. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe servete absorbante.

Pentru sos se desface pasta de tomate in doua cani de apa si amestecul se pune la fiert la foc mic. Se adauga usturoiul taiat bucatele, busuiocul , sare si piper. Se dizolva 2 lingurite cu varf de amidon in apa rece si se toarna peste sos amestecand bine. Sosul incepe sa se ingroase. Acum se pun si snitelele si se lasa sa mai dea cateva clocote.

Noi am servit cu piure de cartofi si castraveciori acri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu sos rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor