Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 22 Sep 2013 | 3772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 - 800 gr carne de porc (pulpa)
  • condimente pentru carne de porc, dupa gust
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare dupa gust
  • o legatura de marar verde
  • 1 lingura seminte de mac
  • faina alba, 4 linguri
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Splam carnea, o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele.

Condimentam bucatile de carne pe ambele parti si le lasam cca 10 minute,intre timp preparam aluatul pentru pane.

Mixam cele 4 oua cu praful de copt, sarea, mararul verde tocat fin,macul. La final adaugam faina.

Incingem o tigaie antiaderenta, adaugam ulei, trecem bucatile de carne prin amestecul de pane si le prajim pe ambele fete pana devin crocante si aramii.

Le scaotem din uleiul incins direct pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Cris2711 1

22.09.2013, 12:15

Sa ratez eu asa ceva?Nuuuuuuu))am sosit

karla 1

22.09.2013, 13:09

foarte bune

Rocsi 1

22.09.2013, 14:52

Snitelele mult imi plac, dar rar mananc de cand cu renuntatul la prajeli

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele picante in aluat de bere