Snitele cu piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 11 Aug 2016 | 5740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
un piept de pui; 4 oua; 50g branza cheddar; sare; piper; fulgi de chilli; pesmet.
  • Pentru piure:
3-4 cartofi; 50g unt; 5 linguri de lapte; sare; piper.
  • Suplimentar:
125 g mini mozzarella; 50g branza cheddar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu piure, la cuptor:

Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.

Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.

Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.

Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe servetele, sa se elimine surplusul de ulei.

Pentru piure, cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si piper.

Cand sunt gata, se zdobesc si se adauga, pe rand, untul taiat cubulete si laptele.

Daca mai este nevoie, se mai adauga sare si piper.

Snitelele se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga mozzarella zdrobita intre degete si piureul de cartofi.

Pe deasupra, se adauga branza cheddar rasa pe razatoarea mica.

Se baga la cuptor pentru 25 min, pana se rumeneste deasupra.

 

Noi le-am savurat calde, pentru ca mirosea demential.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]