O mancare comuna, dar si foarte buna si probabil cam pe gustul tuturor.
Carnea o feliem si o batem cu batatorul de carne.
Saram si piperam fiecare felie de carne. Asezam feliile de carne pe o farfurie pe care o acoperim cu folie alimentara si o punem la frigider minim 2 ore. (se poate si de seara pana dimineata)
Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele si amestecam apoi cu faina.
Dam fiecare bucata de carne prin aceasta compozitie si o prajim in ulei incins pe ambele parti.
Scoatem bucatile de carne pe un prosop de hartie pt. a absorbi surplusul de ulei.
Cartofii curatati de coaja, spalati si taiati cubulete ii punem la fiert in apa cu putina sare.
Cand sunt fierti ii strecuram de apa.
Ceapa si ardeiul le taiem felii si le punem la calit intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei. Adaugam paprica rosie, amestecam, apoi turnam cartofii pe care ii saram si piperam dupa gust.
Punem patrunjelul tocat, amestecam si luam de pe foc.
Servim snitelele cu cartofi si salata de cruditati.