Snitel de soia

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 9410 vizualizari

 

de obicei fac soia in zilele de post dar acuma am facut si cu ou ,sotului meu i place mult snitelele din soia si cum aici gasesc mai rar soia,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

INGREDIENTE

  • 1 punga snitel de soia
  • 1 cub condiment "costita afumata de knorr"
  • 2 oua
  • faina alba
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de soia:

se pune un vas cu apa pe foc iar cand fierbe se pun cubul de costita afumata de la knorr si snitelele de soia si se lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul si se lasa in acea apa  1-2 ore

Dupa ce s-au inmuiat bine snitelele se scot din apa se se lasa la scurs intr-o strecuratoare,

intre timp se bat ouale cu putina sare  si se trec snitele prin ou apoi prin faina si iar prin ou si se prajesc in ulei bine incins.

Cubul de knorr stiu veti zice ...........chimicale ,da intr-adevar dar ii da un gust bun acelui snitel, nici nu zici ca e soia.

Nu va mai zic ce carne i-am spus lui dragos ca e ..............veti rade ,dragos m-a intrebat dar de ce carne e snitelul ? si eu am zis de ce ?pentru ca e foarte bun mami...................si i-am raspuns ca e de carne de..............nu va zic,dar nu de pascarus

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (22)

nadina73 1

27.06.2010, 20:18

mihaela63 nu e de pescarus ,pescarusul doar duce pachetele la voi ,a fost o faza ca laptele de pasare de ce e si am zis de pescarus

nadina73 1

27.06.2010, 20:19

adinacarla nu e tarziu ,vezi ce bine ca ne putem impartasi parerile ca ne aducem aminte de unele retete..............probabil uitate

nadina73 1

27.06.2010, 20:20

asa e ana dar in zilele de post nu pun ou doar apa mineral ,sare si faina alba si sant grozave

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]