Snitel de pui cu cartofi

de angelika in Pui, 12 Mai 2012 | 5528 vizualizari

 

Snitelul de pui se prepara obisnuit , nimic spectaculos.Garnitura o face fiecare in functie de preferinte sau cerinte.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 5 cartofi
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri maioneza
  • frunze de patrunjel
  • condimente:sare, piper, delikat.
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu cartofi:

Se portioneaza pieptul de pui in 6 bucatele, se bate cu ciocanul de carne  se presara piper, sare, delikat, dupa care se face un aluat din 2 oua , apa ( lapte sau sifon) si 2 linguri de faina.

In uleiul incins punem bucatelele de pui dupa ce le-am imbaiat in aluatul obtinut din oua.Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.Se aranjeaza pe o farfurie pe care am  pus cateva servetele  pt.a absorbi uleiul.Se spala cartofii si se pun la fiert cu putina sare, timp de 30 min.Se scurg de apa si se taie pe lungime cu varful unui cutit.Se taie in forma de fierastrau.Se despica si se aseaza pe un platou  impreuna cu snitelele.Cartofii se pot orna cu putina maioneza si o frunza de patrunjel.

TIPS-URI

1

du ce au fiert cartofii se pun intrun vas cu apa rece ptr.a se curata usor de coaja

2

eu folosesc doar maioneza facuta in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb