Snitel de porc in crusta

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2013 | 4112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 snitele de porc
  • 1/2 legatura marar sau patrunjel
  • 2 lingurite busuioc uscat sau 1/2 legatura busuioc verde
  • 100 g pesmet
  • 1 galbenus
  • 50 g unt
  • 30 g parmezan (optional)
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in crusta:

Carnea o caondimentam cu sare si piper si o lasam putin in frigider.

Intre timp preparam crusta: Mararul l-am tocat marunt, apoi am adaugat busuioc uscat si le amestecam cu parmezanul, galbenusul si untul topit. Se poate adauga si parmesan in aceasta compozitie.

Feliile de carne le prajim in ulei incins timp de 2 minute, apoi imbracam snitelele in crusta si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 20-25 de minute la foc potrivit.

Pentru ornat am folosit varza si sfecla taiata marunt cu usturoi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fâşii de pui crocante - chicken fingers