Mihaela...acu ma duc si-mi cumpar....am eu aici un macelar din Ardeal...dar vinisorul din poza...ala nu-l pot cumpara.. Excelenta idee de postare. Si n-am stiut ca se fierbe in zeama de varza....
Ada , pastrezi la frigider intr-o cutie etansa [ sa nu-ti miroase tot frigiderul
Se poate prepara oricand daca ai slaninuta cruda .
Cand tai porcul imi pun 2-3 bucati la congelator .
Este de preferat sa prepari cam cat consumi intr-o saptamana .
Eu todeauna fac o bucata de dimensiunea a doua palme
Dana in pahar este zeama de varza sau cum se zice pe aici , moare .
Vinisor primesti daca vii pe aici am productie proprie vin demi-sec din via situata chiar deasupra salinei din Turda.
Cere de la macelarie slaninuta de pe burta care sa aiba macar un rand de carne [ ca si kaizerul].
Eu stiam de fiertul in zeama de varza si a afumaturilor . Matusa mea fierbea astfel ciolanul afumat de casa cu mirodenii .
mi-ai fraierit !! s-ar zice ca-mi sta gandul numai la beutura....
Multzumesc de invitatie !! Daca o sa am drum pe acolo am se trec sa te vad cu placere !!
Ubulika ce mai stai pe ganduri , se prepara foarte usor
Daca pui mujdeiul in slanina increstata cat e fiebinte se im biba mai bine si are gustul mai omogen de usturoi