"am pus macinat pentru ca nu stiu unde tine nevasta-mea piperul boabe" ))) Era exact langa ala macinat, avea si desen cu piper si mai si scria ca-i piper )))))) http://www.bucataras.ro/permalink/407504/
Dragul meu, apreciez efortul de a face singur totul, inclusiv poze pe etape si faptul ca am gasit aragazul....curat ))
Felicitari si sa stii ca e foarte gustoasa, desi eu nu ma omor cu sunca
Cu ani in urma cand facea si mama, o fierbea in zeama de moare, apoi o freca cu usturoi pisat si boia de ardei. Era o bunatate. Acum nu mai facem ca nu mai manca!
Asta-i reteta de specialist!
Mi-am adus aminte zilele trecute de momentul Craciunului in Ardeal, cand urcam in podul casei si ma imbiau niste mirosuri incredibile de sunca afumata fiarta in zeama de varza...de carnati care mai de care mai fatosi si mai bine mirositori....hmmmm....ce vremuri!
Cam de multisor nu am mancat asa ceva !!! Imi place ca ai specificat ca nu trebuie prea mult fiarta Corecta reteta , cu tuica Incearaca si fiarta in zeama acra de varza
Costele,clar votez si eu cu sunca in defavoarea ceaiului ))))
Tare mult imi place si mie doar ca e pe lista cu bunatati de mancat doar in cazul in care nu pot scapa de pofta in niciun fel )))
Sa-i spui nevestei sa-ti mai lase si tie condimentele la indemana,ca vad ca te pricepi foarte bine