Skin potatoes

de epurasha2bb in Pui, 7 Iul 2013 | 4169 vizualizari

 

Adica niste coji de cartofi umplute.Sunt deliciosi si se pot umple in zeci de feluri.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 graunti de usturoi
  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ardei capia rosu
  • verdeturi proaspete:patrunjel, marar
  • sare, piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Skin potatoes:

Luam cartofii cat mai frumosi la forma sa fie fara prea multe denivelari si-i spalam bine fara sa -i curatam de coaja.Ii punem la fiert intregi in apa cu putina sare dar nu-i lasam mult ci doar cat sa se inmoaie putin miezul.II scoatem , ii taiem pe jumatate de-a lungul si scobim miezul cu o lingura tare.Apoi miezul tocat se caleste in putin ulei cu sare si piper.Se pastreaza deoparte.Calim putin si ardeii taiati marunt impreuna cu usturoiul tocat.Se amesteca cu miezul d ecartof calit.Se inabuse cu apa si putin ulei si carnita de pui tocata bucati mici si se adauga si ea la amestecul pentru umplutura.Se toaca fin verdeata si se adauga si ea.Acest amestec final va fi umplutura noastra .Umplem jumatatile de cartof.Eu am lasat totusi pe langa coaja ceva ca sa pastreze o forma frumoasa.Cei care fac chiar skin potatoes de tot adica doar coji risca sa se pleosteasca si sa arate mai urat.Deasupra de tot asezam felii de rosii la care le-am scos pileita si semintele.Picuram ulei si putin cimbru si dam lA cuptor sa se rumeneasca.(Eu am pus langa acesti cartofi si bracute din ardei capia rosu ca tot taiasem pentru umplutura).

II puteti servi simpli sau cu sos de iaurt si usturoi sau alaturi de o salata verde .Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Skin potatoes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

09.07.2013, 20:29

Mersi RuxyRux! facuti pizza n-am incercat, merg fuguta la tine in vizita sa vad daca ai postat! pup si mersi de vizita!

Corinuta 1

30.08.2013, 11:22

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor