Sirop de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 6 Iun 2011 | 4973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 300 g zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

se curata si se spala capsunile

se taie bucati si se pun intr-un vas, cu un pahar de apa, se acopera si se lasa la macerat la rece 12 ore(eu am lasat cca 15 ore)

fructele macerate se rastoarna pe un tifon curat si se storc deasupra unui vas, se adauga zaharul si se fierbe la foc moderat. Se lasa sa dea in clocot 10 minute, timp in care se ridica spuma si se spumeaza de cate ori este nevoie.

se lasa sa se racoreasca putin,apoi se toarna in sticle curate

se pastreaza la loc racoros si uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]