Sfecla umpluta cu nuci

de katty in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 7641 vizualizari

 

O reteta delicioasa de post.

 

INGREDIENTE

  • 5 sfecle rosii mici si rotunde
  • bors
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 300 gr nuci macinate
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla umpluta cu nuci:

Spalam bine sfeclele si le curatam.Punem sfeclele cu apa cat sa le acopere la fiert. Cand sfeclele sunt fierte de jumatate,adaugam borsul peste sfecle si fierbem pana se inmoaie.Scoatem sfeclele,le lasam sa se racoreasca putin, le taiem deasupra un capac si cu ajutorul unei lingurite scoatem mijlocul cu grija, pastrand margini de 0,5 cm.Tocam ceapa fin si o punen la calit in uleiul incins. Adaugam putina sare si o lasam pana se inmoaie. Cand este gata oprim focul, punem nuca macinata si piper macinat si omogenizam.

Umplem sfeclele cu acest amestec, apoi le punem capacele.(avem grija sa ne ramana putin amestec de ceapa si nuci).Radem sfecla pe care am scos-o din mijloc.O amestecam cu restul de nuci si ceapa, punem putina zeama ramasa de sfecle.Turnam sosul intr-o tava, asezam sfeclele si dam tava la cuptor pentru20-30 de minute.Servim sfeclele calde sau reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla umpluta cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (2)

Corinuta 1

20.12.2014, 23:33

Asa ceva chiar nu am mai vazut!

MotanLaOale 1

21.12.2014, 22:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de linte