SERBET DE VIOLETE

de Roda in Dulciuri, 21 Mai 2009 | 6601 vizualizari

 

Are un gust inconfundabil!

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de apa,
  • 1/4 cana de seminte de struguri  sau ulei de rapita,
  • 1/4 cana de glicerina vegetala,
  • 1/4 cana de granule de lecitina(de la magazinul "Natura"),
  • 2 linguri seminte de in,
  • 2 linguri suc de stevie,
  • 2 linguri coaja rasa de portocala,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 2 cani flori de violete;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SERBET DE VIOLETE:

1.Se pun toate ingredientele , cu exceptia florilor de violete, intr-un blender si se face un pireu.

2.Se pune pireul la rece ,in congelator, amestecand din cand in cand , ca sa se alifieze.

3.Se amesteca pireul cu florile de violete, zdrobite putin in blender, si se repartizeaza in 4 boluri.Pana la servire se tine la rece.Apa rece(de izvor, minerala, plata)merge excelent cu acest serbet.

Daca ti-a placut reteta noastra "SERBET DE VIOLETE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]