Sendvis cu inghetata

de Mitinita in Prajituri, 21 Oct 2011 | 3930 vizualizari

 

Am venit si eu la spartul targului cu o reteta de vara:))Meritul nu-mi apartine, maruntica a vazut ideea la Strawberry Shortcake si a zis ca ar fi tare fain sa o facem. In principiu, orice fursecuri pot fi folosite pentru a crea acest sendvis racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana migdale,sfaramate in robot
  • inca 1 cana de migdale sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de migdale se pot folosi seminte de susan,nuci,arahide
  • inghetata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu inghetata:

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.

Se adauga faina,cacao si apoi migdalele.

Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de migdale.

Pune-le in tava si turteste-le putin.

Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.

Se lasa sa se raceasca.

Se lipesc cu inghetata si se introduc in congelator. Se lasa sa se intareasca si se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Mitinita 1

21.10.2011, 22:18

deci trag concluzia ca e foarte bine sa las copii sa se uite la desene

Lau 1

22.10.2011, 14:58

fur si eu una

mihaelaM 1

22.10.2011, 18:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]