Scrumbie la gratar

de Alinutza80 in Peste, 19 Mar 2012 | 4670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • rosii (taiate felii subtiri)
  • usturoi (facut maioneza)
  • ardei gras (taiat feliute)
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • delikat de legume
  • folie de aluminiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la gratar:

Pestele se curata si se spala bine. Se face un amestec din maioneza de usturoi, ulei si delikat. Se freaca pestele din belsug cu amestecul facut. Pe folie de aluminiu se face un pat din rosii, ardei si patrunjel si apoi se pune pestele, apoi se pun iar rosii, ardei si patrunjel. Se inveleste si se pune pe gratarul incins.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la gratar