Scoici si caracatita

de mihaelar63 in Fructe de mare, 28 Iun 2012 | 24605 vizualizari

 

Stiu , stiu !!! Veti spune,, Ce uratenie e caracatita asta , n-as manca nici moarta !''
Urata , urata dar ce bun gust are .Am luat o cutie ce cantarea doar 500 gr si cum era putin pentru 3 persoane am mai pus si o cutie cu midii langa ea .
Se prepara foarte usor si repede .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr caracatita
  • 500 gr midii prefierte
  • 1 ardei rosu mare
  • 2 fire coriandru
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 limete ( lamai verzi }
  • 100 ml otet
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • Patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici si caracatita:

Caracatita se da un clocot [10 min ] intr-un litru apa cu 100 ml otet.

Caliti usor in ulei usturoiul si ardeiul rosu taiat julien .

Adaugati caracatita oparita si midiile decongelate si le mai tineti maximum 10 minute pe foc mic . Stoarceti zeama de la o lamaie .

 Sarati , piparati si presarati deasupra patrunjel si coriandru verde .Eu am pus putin coriandru dar se poate renunta la el daca nu va place .

Eu am servit cu orez simplu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici si caracatita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

28.06.2012, 20:27

mamaieelena 1

29.06.2012, 00:14

draga mihaela scoici sigur mananc dar cu caracatita nu ma impac prea bine sincer...si sunt sigura ca are un gust f bun dar nu pot manca cum arata imi place.....

Sim0na 1

29.06.2012, 12:19

Ce bine arata!!! Vreau si euuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de calamar