Scoici cu vin alb si usturoi

de epurasha2bb in Fructe de mare, 24 Mai 2013 | 38899 vizualizari

 

am facut odata pentru musafiri si mi-au placut apoi am mai facut si pentru copii dar fara vin si am fost surprinsa mai ales de piticul mic ca a papat cu gura plina.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne scoici (midii) -eu am gasit congelate la Auchan;
  • 1 cub de unt cat o nuca ;
  • 1 praf de sare si piper
  • 50 g vin alb
  • patrunjel verde
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu vin alb si usturoi:

Carnea de scoica decongelata se pune intr-o tigaie in care sfaraie  si cubul de unt, se amesteca, se da un praf de sare si piper. Se lasa putin la foc mic acum sa se inabuse, apoi se adauga si vinul alb si mai lasam sa scada amestecand din cand in cand. Spre sfrasit cand a scazut vinul de tot se adauga si usturoiul tocat marunt /praf de usturoi daca nu aveti usturoi la indemana, precum si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu vin alb si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii in sos cremos de smantana si vin