Scoici cu fidea de orez

de lia maria in Fructe de mare, 5 Apr 2011 | 11053 vizualizari

 

Un meniu usor, rapid, gustos si foarte sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 300g scoici prefierte congelate
  • 150g fidea de orez
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 ardei iuti (verzi)
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 8 masline mari fara samburi
  • 2 linguri ulei masline
  • Sos de soia
  • Sos Worcester

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu fidea de orez:

 Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura de ulei la incins, apoi calim fideaua prêt de 2-3’ amestecand-o usor. O acoperim si o pastram calda.

Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam cu apa rece si le lasam la scurs.

Curatam usturoiul si-l tocam marunt. Ceapa si ardeii ii taiem julien, iar maslinele in felii.

Intr-o tigaie incingem restul de ulei, adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul, lasam putin sa se inmoaie apoi adaugam scoicile si maslinele. Adaugam sosurile si lasam la foc mic, sub capac 10’.

Servim scoicile imediat, asezate pe pat de fidea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu fidea de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]