Sarmalute in foi de vita de vie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 29 Iun 2010 | 5913 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

29.06.2010, 14:54

lia maria 1

29.06.2010, 15:02

ce frumos ne arati tu cum se inpacheteaza si ce frumoase sunt pun furculite

izulika 1

29.06.2010, 15:21

ce bine arata...si ce pofta imi e...

silvi0ara 1

29.06.2010, 15:50

Ma bucur ca va place,am tot vazut aici la fete ca au facut si asa pofta aveam,ca am zis ca trebuie sa faca si eu.

ionix 1

29.06.2010, 16:00

imi place amestecul de vita si curcan... delicioase-s sigur

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:15

mi-ai facut pofta , dar cum or fi cu menta ?trebuie sa incerc si eu cu drag 5 furculite

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:16

stii cumva cum se conserva pentru iarna frunzele de vita -de -vie?

silvi0ara 1

29.06.2010, 16:54

Mihaela,eu am mancat in Grecia asa combinatie cu menta si de atunci adaug mereu.Eu spal fiecare frunza de vita,o usuc bine,apoi pun cate 5 frunze la un loc,le rulez si le bag la congelator.Iarna le scot si le las in frigider pana se dezgheata,apoi le umplu.Nu mai este nevoie sa le oparaesti.

Rocsi 1

29.06.2010, 17:28

delicioase si chiar imi e pofta d eo sarmaluta...

madi_marin 1

29.06.2010, 18:30

ce bune cred ca sunt..... sunt curioasa ce aroma le da menta, ca nu am incercat niciodata....

diana_k 1

29.06.2010, 19:22

n-am auzit pana acum de menta la sarmale, trebuie incercat....pt ideea cu pusul frunzelor in congi.

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 20:01

Ina 1

29.06.2010, 20:15

Buna seara! Deci nu le mai pun azi pe ale mele, ca papati de aici....

Ina 1

29.06.2010, 20:17

Mihaela, uite metoda mea aici http://www.bucataras.ro/retete/7709/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna.html Eu azi am facut sarmale din frunza pusa anul trecut la borcane. Tine fara probleme si doi ani.

silvi0ara 1

29.06.2010, 20:39

Ina,si metoda ta este foarte buna.Eu prefer asa ca e mai putin de munca.
Merita sa incercati sa puneti putina menta,sunt minunate.

Ina 1

29.06.2010, 20:57

scuze, nu cittisem ca i-ai raspuns Acum alege si ea metoda....desi anul asta nu prea mai poate, ca au imbatranit frunzele

ana 1

29.06.2010, 22:00

Cu menta nu am mancat ,dar o sa testez

Sidy 1

30.06.2010, 07:15

Ahaaaaa....aici erau minunatele tale sarmalute ???
Arata nemaipomenit de bine si stiu ca sunt delicioase

Laly 1

30.06.2010, 19:24

Ce de bunatati.Nuci eu nu am facut cu menta niciodata.Trebuie sa fie tare gustoase.

nadina73 1

04.07.2010, 22:51

foarte bune nota 10 silvi

silvi0ara 1

05.07.2010, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume