Sarmalute

de CristinaBodocean in Mancaruri cu carne, 23 Aug 2017 | 2241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne tocata amestec porc/vită 
  • 150 gr orez
  • 150 ml ulei 
  • 2 verze de marime medii
  • sare
  • piper
  • cimbru si
  • marar verde 
  • suc de roșii
  • 4 cepe
Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute:

Tocam ceapa foarte fin.

Intr-o cratita în care am pus uleiul, adaugam ceapa si o calim pt 10 minute, amestecand usor. Dupa ce s-a calit, adaugam orezul inmuiat in prealabil în apa rece si scurs. Lasam la foc mic pt 3 minute si adaugam carnea tocata si condimentele sare piper boia si pasta de tomate 2 lg (eu am de casa facuta). Amestecam pt 3 minute, la foc mic. Luam de pe foc, adaugam cimbrul si mararul verde, asteptam sa se raceasca si trecem la asamblat sarmalutele.

Sarmalutele se fierb apoi la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (3)

dantes 1

25.08.2017, 06:48

Bune!

MotanLaOale 1

25.08.2017, 09:05

mihaelar63 1

29.08.2017, 01:19

Bine ai venit , Cristina Bune sarmalute cu carne la modul serios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale moldovenesti