Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata

de dana1986 in Mancaruri cu carne, 20 Aug 2011 | 7195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 150 gr slanina afumata
  • 4 cepe
  • 1-2 lingurita paprika
  • 800 gr carne tocata
  • 4oo gr orez
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 100 ml pasta de rosii
  • frunze de varza murata
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata:

 Intr-o cratita punem uleiul la inferbantat adaugam slanina taiata cubulete mici si o lasam sa se prajeasca dupa ce sa prajit scoatem jumarile si le punem in bolul(vasul) in care vom face compozitia pentru sarmale. In cratita peste uleiul ramas adaugam ceapa taiata cubulete mici si o prajim bine, cand s-a prajit adaugam paprika amestecam bine si luam de pe foc si o turnam in vasul cu jumarile. Amestecam bine sa se raceasca dupa care adaugam carnea tocata, orezul si pasta de rosii, condimentam cu sare, vegeta si piper. Luam frunzele de varza si impachetam sarmalele, dupa care le punem la fiert impreuna cu costita afumata.

Dupa ce s-au fiert se pot manca dupa preferinta impreuna cu smantana, ardi iuti sau mamaliga.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

dana1986 1

21.08.2011, 17:57

sigur aziz cu mare placere

adry88 1

21.08.2011, 21:13

yammi ce imi mai plac au iesit excelente

alinutzika 1

21.08.2011, 23:34

imi9 plac sarmalele......dar prefer pe cele cu varza dulce....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
piept de pui la cuptor