Sarmale

de cati in Porc, 5 Feb 2011 | 5556 vizualizari

 

Mancarea mea preferata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata de porc
  • o cana orez
  • un morcov 
  • o ceapa
  • o lingurita de cimbru 
  • o lingurita de marar
  • piper
  • boia de ardei
  • vegeta sau sare
  • suc de rosii
  • o varza murata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Se taie ceapa si se da morcovul pe razatoare.

Ceapa se amesteca cu niste sare ca sa se inmoaie.

Amesteca  orezul spalat cu carnea tocata,ceapa,morcovul,cimbru,marar,boia de ardei,vegeta si piper.

Se invelesc sarmalele in foi de varza murata si se aseaza in oala de lut.

Se toarna suc de rosii sau pasta de tomate cu apa si se da la foc mic,de preferat la cuptor.

Se fierb la foc foarte mic cam doua ore.

TIPS-URI

1

ceapa se amesteca impreuna cu putina sare pentru a fi moale si nu se prajeste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii