Sarlota de capsuni

de ionela84 in Torturi, 2 Feb 2014 | 3734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g capsuni din congelator
  • 2 plicuri gelatina
  • 400 g iaurt grecesc
  • 200 g biscuiti
  • 250-300 g zahar
  • 200 g frisca
  • cateva cirese fara samburi din compot
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota de capsuni:

Lasam capsunilr la decongelat

Sfaramam biscuitii si ii amestecam cu untul topit,tapetam cu aceasta compozitie fundul tavii cu inel detasabil

Punem gelatina la hidratat in 200 ml apa rece pt aprox 20 min

Pasam bine capsunile, punem zaharul ,iaurtul si amestecam ,punem frsca si omogenizam

Topim gelatina pe baie de abur si o inglobam in compozitia de capsuni

Punem amestecul in tava si din loc in loc punem ciresele

Dam la rece pt aprox 6 h

TIPS-URI

1

Diametrul tavii:26 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]