Sarlota de capsuni

de ionela84 in Torturi, 2 Feb 2014 | 3353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g capsuni din congelator
  • 2 plicuri gelatina
  • 400 g iaurt grecesc
  • 200 g biscuiti
  • 250-300 g zahar
  • 200 g frisca
  • cateva cirese fara samburi din compot
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota de capsuni:

Lasam capsunilr la decongelat

Sfaramam biscuitii si ii amestecam cu untul topit,tapetam cu aceasta compozitie fundul tavii cu inel detasabil

Punem gelatina la hidratat in 200 ml apa rece pt aprox 20 min

Pasam bine capsunile, punem zaharul ,iaurtul si amestecam ,punem frsca si omogenizam

Topim gelatina pe baie de abur si o inglobam in compozitia de capsuni

Punem amestecul in tava si din loc in loc punem ciresele

Dam la rece pt aprox 6 h

TIPS-URI

1

Diametrul tavii:26 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Charlotta de portocale