Sarlota cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 9138 vizualizari

 

Nu stiu cum se numeste la noi acest dulce foarte bun si foarte racoritor ca nu am facut niciodata,dar francezii,spun sarlota

 

INGREDIENTE

  • piscoturi de sampanie
  • fructe de orice fel
  • sirop de fructe(tip Prigat)
  • 400ml iaurt gras sau smantana
  • 2linguri de zahar(la nevoie)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota cu fructe:

Fructele curatate de coaja(eu am folosit nectarine,pentru ca livada era la 100m),taiate cubulete,amestecate cu iaurt si zahar;

Forma speciala,captusita cu piscoturi inmuiate in sirop(si pe fundul formei). Pui 2linguri de fructe,deasupra alte piscoturi inmuiate si tot asa pana se ajunge la baza formei; Pui capacul si lasi la frigider pana a doua zi cand se rastoarna pe platou si se serveste simpla sau cu sos de fructe; Eu am fost atat de fascinata de gustul ei ca am si uitat sa mai fac poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

23.05.2013, 13:27

ce fain arata

gaby_duceag 1

23.05.2013, 13:46

Lulu, nu se pune gelatina?

ianculubita 1

24.05.2013, 15:55

Gabi,nu trebuie gelatina de loc;pe asta am facut_o in Franta dar acasa foarte des fac asa ceva pentru ca-i un dulce usor,gustos si racoritor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat cu doua creme