Sardine la cuptor

de xana in Peste, 15 Feb 2018 | 6488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de sardine mici
  • 3 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 praf de coriandru
  • 50 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cca 100 gr faina de grau
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la cuptor:

Curatam si spalam bine pestii, apoi ii uscam cu ajutorul servetelelor.

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le amestecam cu sare, piper, foile de dafin, vinul, jumatate din cantitatea de boia si cateva linguri de ulei de masline. Asezam ceapa in tava.

Faina o amestecam cu sare, piper, coriandru si restul de boia apoi trecem fiecare pestisor prin acest amestec si ii asezam unul langa altul peste ceapa.

Stropim cu inca 3- 4 linguri de ulei de masline si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu orez si ciuperci