Saratele rotunjoare

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2010 | 11092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUATUL
  • 1/2 pachet margarina
  • 300 g branza sarata
  • 1 ou, 1 plic amoniac
  • 1 lingurita rasa de sare
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • 1 ou
  • 150 g branza
  • 1 lingura ulei
  • mac/chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele rotunjoare:

Se framanta un aluat mai tare; se imparte coca in 2 foi care se intind pe masa de lucru cu facaletul. Se taie foaia cu un pahar cu gura potrivita. O parte din formele obtinute le perforam in mijloc cu un dop de la sticlutele cu esenta.

Suprapunem forma "perforata" peste forma "intreaga", iar in mijloc punem cate o lingurita de umplutura. Deasupra presaram mac sau chimen. Se da la cuptor pentru 20-25'.

TIPS-URI

1

Din aceasta cantitate ies cam 45 de saratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele rotunjoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de chimen