Saratele din aluat de foietaj

de katty in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2016 | 3899 vizualizari

 

Daca tot m-am apucat de curatenie am zis sa fac si in congelator. Si cum aveam  si niste aluat de foietaj(cu care evident intentionam sa fac altceva) si timp cam putin am facut niste saratele.Sunt absolut delicioase si numai bune in zilele in care vrem sa rontzaim ceva, dar nu prea avem chef de treaba.
PS:Cel mai mult din toata treaba asta dureaza pozatul, iar cel mai putin mancatul.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 oua
  • branza telemea rasa
  • mac
  • faina pentru pudrat masa de lucru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele din aluat de foietaj:

Dezghetam aluatul in frigider. Presaram faina pe masa de lucru si punem aluatul. Batem ouale bine si ungem aluatul. Presaram deasupra branza telemea rasa si macul. Cu un cutit ascutit taiem aluatul pe jumatate, apoi fasii inguste de 1 cm. Asezam fasii intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava  la cuptorul preincalzit la 200 grade C  pana se rumenesc frumos. Scoatem tava si lasam saratele sa se raceasca inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

26.04.2016, 21:15

MotanLaOale 1

27.04.2016, 08:55

CameliaR 1

12.05.2016, 12:08

Ce bune si frumusele sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite