Saratele de casa

de AnyCostescu in Prajituri, 6 Dec 2012 | 14565 vizualizari

 

un "desert sarat"

 

INGREDIENTE

  • 150 gr untura/margarina
  • 150 branza oaie/telemea/branza burduf
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 700 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ling otet
  • sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa:

Se pun impreuna untura cu faina, apoi se adauga ouale si laptele. Se framanta pana se obtine o coca. Dizolvam praful de copt cu otetul si le punem peste coca, apoi punem si branza. Adaugam mac dupa preferinta, cat doriti

Se intinde pe masa o foaie si se taie fasii pe care le rasucim. Le punem la cuptor la 200 grade. Spor la treaba si pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]