Saratele de casa

de AnyCostescu in Prajituri, 6 Dec 2012 | 13740 vizualizari

 

un "desert sarat"

 

INGREDIENTE

  • 150 gr untura/margarina
  • 150 branza oaie/telemea/branza burduf
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 700 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ling otet
  • sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa:

Se pun impreuna untura cu faina, apoi se adauga ouale si laptele. Se framanta pana se obtine o coca. Dizolvam praful de copt cu otetul si le punem peste coca, apoi punem si branza. Adaugam mac dupa preferinta, cat doriti

Se intinde pe masa o foaie si se taie fasii pe care le rasucim. Le punem la cuptor la 200 grade. Spor la treaba si pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri a la Bunica