Saratele

de Julie in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 7689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 70 g margarina
  • 25 g drojdie
  • o ceasca vin alb
  • o jumatate lingurita cu sare
  • chimen, mac, susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor.Se presara dupa preferinta,chimen,susan sau mac,apasand usor cu mana ca sa intre in aluat.

Se ia fiecare bucata si se rasuceste usor.Se pun in tava si se coc la foc potrivit timp de 15-20 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Julie 1

24.05.2010, 08:14

Poti fura mai multe Nadina!
Multumesc pentru furci!

marty 1

10.11.2010, 09:29

arata delicioase.
am o nelomurire, aluatul nu se lasa la crescut? iar drojdia de care sa fie, granule sau proaspata?
multumesc
o zi deosebita si 5 furculite de la mine!!

Julie 1

13.11.2010, 21:25

Marty,eu am folosit drojdie proaspata.Aluatul creste normal, de ce sa se lase? Multumesc de furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]