Saramura din piept de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2010 | 23629 vizualizari

 

Pentru ca mi-ati facut pofta cu saramura de pui am trecut si eu sa"confectionez"............a iesit tare buna si cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din piept de pui:

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta se taie cubulete.

Rosiile si ardeiul gras se coc si ele.

Separat se face saramura:intr-un vas se pun 2 cani cu apa,sare, piper, putin ulei, ardeiul gras copt si  taiat fasiute, usturoiul zdrobit si ardeiul iute taiat marunt.Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea  in cateva clocote apoi se adauga rosiile coapte  care au fost decojite si taiate marunt si patrunjelul verde si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.

Saramura astfel obtinuta se toarna peste bucatile de carne , se acopera vasul si se mai lasa asa circa o ora.

Se serveste calda acompaniata de mamaliguta.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor cu vin si legume