Saramura din piept de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2010 | 23755 vizualizari

 

Pentru ca mi-ati facut pofta cu saramura de pui am trecut si eu sa"confectionez"............a iesit tare buna si cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din piept de pui:

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta se taie cubulete.

Rosiile si ardeiul gras se coc si ele.

Separat se face saramura:intr-un vas se pun 2 cani cu apa,sare, piper, putin ulei, ardeiul gras copt si  taiat fasiute, usturoiul zdrobit si ardeiul iute taiat marunt.Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea  in cateva clocote apoi se adauga rosiile coapte  care au fost decojite si taiate marunt si patrunjelul verde si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.

Saramura astfel obtinuta se toarna peste bucatile de carne , se acopera vasul si se mai lasa asa circa o ora.

Se serveste calda acompaniata de mamaliguta.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta