Sangria - reteta de baza

de Corinuta in Cocktail, 7 Aug 2010 | 8198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani vin rosu demisec
  • 3 linguri zahar
  • 2 portocale
  • 2 lamai
  • 2 piersici
  • 1 cana apa minerala
  • cuburi de gheata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria - reteta de baza:

Vinul se amesteca bine cu zaharul pana se topeste.

Se spala bine fructele. Se stoarce o lamaie si o portocala si se adauga sucul rezultat peste vin. Cealalta lamaie si portocala se taie felii subtiri, transversal.

Se curata piersicile, se scot samburii si se feliaza. Se adauga fructele peste vin si se lasa la frigider peste noapte. 

Inainte de servire se adauga apa minerala. Se serveste cu gheata.

TIPS-URI

1

Apa minerala poate fi inlocuita cu sampanie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria - reteta de baza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut