Sandwich cald cu pui, sos si mazare

de laylalala in Pui, 16 Feb 2010 | 5762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr friptura de pui ramasa, maruntita
  • 8 felii de paine
  • 4-6 linguri mazare din conserva, scursa
  • Pentru sos
  • 40 gr amidon alimentar
  • 1 lingurita praf de chili
  • ¼ lingurita paprika
  • 400 ml zeama de supa de pui
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita miere
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu pui, sos si mazare:

Pentru sos, amesteca toate ingredientele intr-o cratita, in afara de amidonul alimentar.Pune cratita pe foc si lasa amestecul sa dea intr-un clocot..Intre timp amesteca amidonul alimentar cu 50 ml apa rece si toarna-l in amestecul din cratita .Gateste sosul pana cand incepe sa se ingroase, amestecand continuu.Pastreaza-l cald pana cand il folosesti.

Pentru sandwich-uri, aseaza 4 felii de paine pe suprafata de lucru.Imparte in mod egal friptura de pui pe fiecare felie de paine, stropeste carnea cu cate 1-2 linguri sos si acopera apoi cu 4 felii de paine ramase.Stropeste sandwich-urile cu sosul ramas, presara mazare peste acestea si serveste-le.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu pui, sos si mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

ionix 1

16.02.2010, 21:09

eu am intrat pe blogul tau si sincer wow wow wwwoooooooooooooooowwwwwwww... ai 16 ani si gatesti minunatiile alea... imi vine sa-mi ascund capul in nisip ca strutul... bravo!

Miha 1

16.02.2010, 22:19

Bine ai venit Laura!

Teo 1

16.02.2010, 22:21

cat de curand in aceasta echipa vei invata sa bucataresti; asteptam retete de acolo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sos de ciuperci