Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 3928 vizualizari
O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: sandvis italian, retete Sandvisuri
Taiem chifla in doua.
Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.
La sfarsit punem casscavalul.
Inchidem cu cealalta felie.
de Satisfyyourcravings 7
de dantes 5
Pushaa 1
Lavinia 1
Bya Ralu 1
excelent
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 16:28
la 11:10
pe 07.02 la 17:14
pe 07.02 la 16:05
pe 07.02 la 10:59
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Mitinita
Panacris
RODIMUR
Razvan Constantinescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Daniela_ 1
Daianis 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!