Sandvis cald cu ton

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 3789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle
  • ton bucati in suc propriu (conserva)
  • cateva masline
  • 2 lingurite maioneza
  • 1 rosie
  • cascaval DeSenvis
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ton:

Chiflele se taia in doua dar nu de tot.

Se pune tonul uniform pe partea de jos si se preseaza putin.

Se pun maslinele taiate si se presara cu piper.

Se ung ambele parti ale chiflei cu putina maioneza.

Se pun felii de cascaval DeSenvis si se presara putin piper.

Se introduc in cuptor 3-4 minute pana se topeste cascavalul.

Se scot din cuptor si se pun felii de rosii peste cascaval.

Se apasa capacul de deasupra peste rosii si este gata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si feliute subtiri de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]