Sandvis cald cu "DeSenvis"

de Valclaudia in Sandvisuri, 8 Noi 2013 | 2921 vizualizari

 

buna dimineata! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast cu secara
  • 2 felii cascaval feliat
  • 2 triunghiuri de branza cu sunca
  • 4 feiute de salam
  • 4 lingurite pasta de telina in ulei
  • 2 gogonele murate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu "DeSenvis":

Ungem 2 felii de paine cu branza topita.

Asezam feliile de salam, apoi cascavalul feliat.

Celelalte 2 felii se ung cu pasta de telina in ulei.

Le lipim peste feliile cu branza, salam si cascaval si le trecem prin prajitorul de sandvisuri pentru 2 minute.

Servim cu gogonele murate.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu "DeSenvis"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi