Sandvici de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 8918 vizualizari

 

ceva foarte bun si usor de impachetat pentru serviciu si foarte gustos(pentru cei care tin post)

 

INGREDIENTE

  • chifle facute in casa din aluat de paine sau chifle din magazin
  • salata verde proaspata
  • rosii
  • ridiche alba ,neagra sau rosie de care aveti
  • piftea din cartofi
  • putina margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici de post:

Eu pregatesc asa nu e mare lucru.Se fac piftele din cartofi(eu am facut cu garbanzos si cartofi,am reteta postata) le fac stil placintute mai mici de marimea unei cani(le formez in mana cu mana uda) si le prajesc in ulei.

Se taie chiflele in doua se ung cu putina margarina vegetala(nu toate sant de post) apopi se pune salata verde ,apoi feli de ridichi taiate foarte fin apoi o piftea,apoi feliuta de rosie din nou ridichi iar salalat verde si din nou chifla.Se poate servi cu keciap sau mustar.

Este un sendvici delicios pt zilele de post(pt pachetu de la serviciu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (4)

mamidesara 1

02.03.2010, 11:15

minunat!

nadina73 1

02.03.2010, 11:26

da se poate si cu usturoi si ce iti place nu e o regula anume ,numai cu usturoi ..........la serviciu poate mai putin fiindca se simte foarte tare,.......iar legat de peste e super facut cu peste si cu ceapa am sa postez zilele cestea si o pasta super buna cu peste din conserva

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:31

buna idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]