Sandvici cu icre daneze si ou

de mihaelar63 in Sandvisuri, 14 Mar 2018 | 4923 vizualizari

 

 Rar servesc sandviciuri. Singura explicatie este ca ocolesc consumarea painii.  Am primit de la fiul meu o cutie de icre daneze. Icrele daneze sunt icre de culoare neagra de capelin. Caplelinul este un peste migrator ce inoata in ape maritime mai reci, nordice. Stiu ca carcotasii vor incepe: degeaba ocolesti painea si consumi icrele acestea cu continut mare de colesterol, care conservate, mai au si o gramada de sare. Plus unt, plus ou !!!!  Eu zic ca 15-20 gr icre daneze pe an, nu pot face rau. Asta, asa, de pofta ! Daca serviti sandviciul intr-o zi cu dezlegare la peste se prepara cu o margarina de calitate si fara ou.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura icre daneze
  • 1 lingura unt / margarina
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1/2 gogosar
  • codite de ceapa verde
  • zeama de lamie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu icre daneze si ou:

  1. Legumele se spala si se portioneaza.
  2. Ouale se fierb, se curata si se feliaza rondele.
  3. Painea se prajeste usor.
  4. Ungeti painea in strat subtire cu unt sau margarina.
  5. Deasupra distribuiti in mod egal icrele de capelin.
  6. Taiati feliile de paine in doua pe diagonala.
  7. Stropiti usor sandviciul cu zeama de lamaie.
  8. Pe fiecare felie distribuiti ou, ceapa si gogosar.

 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu icre daneze si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-ul meu gustos