Sandvich-uri 3

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 4167 vizualizari

 

Continuare

 

INGREDIENTE

  • Paine bagheta
  • unt
  • prosciuto
  • branza topita
  • pateu de ficat
  • castraveti acri
  • gogosari acri
  • masline
  • branza de vaci
  • smantana
  • boia
  • sare, piper
  • capere

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri 3:

Paine bagheta(mica/mare), painea se taie pe lungime pe jumatate , painea se pune sa se prajeasca, dupa care se vor monta sandish-urile ca in imaginile alaturate:

Ø  Se unge cu unt in start subtire, se ia o felie de prosciutto(sunca Gourme), se taie din branza topita(cascaval) felii si se face un grilaj, se va da la cuptor 5-10 minute, cascavalul se va topi si va rezulta un sandvish ca in imaginile alaturate se scoate de la cuptor si se orneaza cu masline.

Ø  Se va unge cu pateu de ficat frecat cu unt/sau fara, painea se va praji, se trece la ungerea feliei de paine si se va decora dupa cum urmeaza: se va face o floare din rondele de masline, tulpina si frunzele floarei se vor face din castraveti acri, si se va decora ci rondele de castraveti acri si gogosari murati, ca in imaginile alaturate.

Ø  Se va praji painea si se va unge in strat consistent felia de paine cu o pasta rezultata din amestecarea a 100 g de branza de vaci, smantana nu foarte fluida si cu boia. Se va decora cu fasii de castraveti si gogosari murati si cu 2-3 boabe de capere.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri 3" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]