Saleuri cu telemea si chimen

de Merisor in Dulciuri, 23 Dec 2012 | 7052 vizualizari

 

Nu am facut fursecuri, dar am facut niste saleuri care vor merge la fix cu bere.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu branza
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu telemea si chimen:

Aluatul de foietaj cu branza l-am prezentat aici:

http://www.bucataras.ro/retete/foietaj-de-casa-cu-telemea-in-aluat-39338.html 

Ce pot sa spun in plus ca am pus multa branza sarata data pe razatoare.

Dupa ce a stat la rece suficient aluatul, am intins foi de 1 cm grosime, le-am uns cu ou batut cu putina sare si am presarat chimen deasupra.

Am taiat fasii cam de 2/8 cm, le-am asezat in tava unsa si am copt 30 de minute la 180 grade.

Au iesit foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]